اطلاعیه دستورالعمل آموزش مجازی دانشگاهیان

۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۸:۴۴ کد : ۲۸۲۳ جدیدترین اخبار

اطلاعیه دستورالعمل آموزش مجازی دانشگاهیان

اطلاعیه آموزش مجازی دانشگاهیان

با احترام و عنایت به ضرورت ایجاد شده در تعطیلی دانشگاههای کشور و تصمیمات اتخاذ شده توسط معاون محترم آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها جهت جبران جلسات لغو شده با استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی ،موارد ذیل به اطلاع همکاران هیئت علمی ،آموزش و دانشجویان گرامی رسانده می شود.

1-دانشجویان با مراجعه به سایت مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس ec.nahad.ir  از تاریخ 12 اسفند 98 لغایت 15 فروردین 99 دروس مجازی را بگذرانند.

2-فرایند تایید و پذیرش دروس مجازی گذرانده شده توسط گروه معارف منوط به اخذ گواهینامه از سایت رسمی اموزش مجازی دانشگاهیان می باشد.

3-برای هر عنوان درسی معارف درترم دوم99-98 گواهی دوره مجازی متناسب همان عنوان پذیرفته خواهد شد.

4-در صورت نیافتن نام استاد درس در سامانه ،دوره های تعریف شده به نام مدیرگروه معارف اسلامی دانشگاه(عیسی باقری)متناسب هر عنوان پذیرفته خواهد شد.

5-استاد مربوطه در صورت نیاز از دروس گذرانده شده کنفرانس کلاسی خواهد گرفت.

نظر شما :